Ορεκτικά από την θάλασσα
 
Φρέσκα μύδια με lemongrass, κρέμα μουστάρδας,
εστραγκόν και φύλλα απο ασβέστη kaffir.
 
Γαρίδες σωτέ στο τηγάνι με φινόκιο και ούζο,
αρωματισμένες με μαστίχα και μοσχολέμονο.
 
Χταπόδι σχάρας με γλάσσο από πιπεριά φλωρίνης,
κρίταμο και φρέσκο θυμάρι.
 
Καλαμάρι τηγανιτό με sriracha mayo.
 
Καλαμάρι ψητό κοντοσούβλι με μους άσπρου ταραμά.
 
Φρέσκα κυδώνια με τζίντζερ, φρέσκο θυμάρι και κρόκο Κοζάνης.
 
Σεβίτσε λαυράκι με μάνγκο, τσίλι φλεικς και κόλιανδρο.
 
Τόνος ταρτάρ με μαυροσούσαμο, τζίντερ
και αρωματική yuzu σάλτσα.
 
Σαλάτα καβούρι με επάλειψη κρέμας από κάρυ και πάνκο.
 
Ταραμοσαλάτα με αυγοτάραχο και λάδι άνηθου.
 
Αχινοσαλάτα.
 
Ορεκτικά της γης
 
Κεφτεδάκια γλασέ σε hoisin σάλτσα
με σουσάμι και φρέσκα μυρωδικά.
 
Τατάκι από μοσχάρι με pico de gallo και σάλτσα σόγιας.
 
Φρέσκες πατάτες τηγανητές με θυμάρι και καπνιστή πάπρικα.
 
Φάβα με λιαστή ντομάτα, μαύρη σταφίδα και chorizo iberico.
 
Κροκέτες τυριού με γραβιέρα Νάξου και μαρμελάδα βερύκοκο.
 
Ταλαγάνι ψητό με σάλτσα από σταφίδες, μπέικον και κουκουνάρι.
 
Καρπάτσιο παντζάρι με οξύμελο, ντοματίνια, πορτοκάλι φιλέτο
μοτσαρέλα και καραμελωμένα καρύδια.
 
Τζατζίκι με στικς αγγουριού και λαδόπιτες.
 
Σαλάτες
 
Τρίχρωμη κινόα με καρπούζι, κατσικίσιο τυρί,
μαρμελάδα λεμόνι και μακαντέμια.
 
Κυκλαδίτικη σαλάτα με ανάμεικτες ντομάτες και
κρίταμο, πιπεριές, φρέσκο κρεμμύδι, ελιές,
λαδοπαξίμαδο και ξινομυζήθρα Σερίφου.
 
Δροσερή πράσινη σαλάτα με portobello, προσούτο Ευρυτανίας,
κατίκι Δομοκού και καραμελωμένα φουντούκια.
 
Ανάμεικτη σαλάτα με σύκα μαριναρισμένα, κραμπλ καρυδιού,
αρσενικό Νάξου σε βινεγκρέτ από βαλσάμικο και μέλι.
 
Burrata με σαλάτα από τρίχρωμα ντοματίνια και
γλυστρίδα με χώμα από χαρούπι και βασιλικό.
 
 
Πάστα – Ριζότο
 
Ριζότο με ποικιλία άγριων μανιταριών
αρωματισμένο με λάδι τρούφας.
 
Γιουβέτσι θαλασσινών με γαρίδες, φρέσκα μύδια και
καλαμάρι, αρωματισμένα με ούζο και μελάνι σουπιάς.
 
Σπαγγέτι με αχινό, αυγοτάραχο Μεσολογγίου,
σύκα και φρέσκο βασιλικό.
 
Παπαρδέλες με καθουρμά, πιπεριές Φλωρίνης,
τσίλι και ξηρή μυζήθρα.
 
Γαριδομακαρονάδα με bisque αυτακού, ούζο και αγριομάραθο.
 
Αστακομακαρονάδα με ντοματίνια κονφί,
μπράντι και φρέσκο βασιλικό.
 
 
Ψάρια
 
Φρέσκος τόνος με σουσάμι, spicy ταλιατέλες λαχανικών,
πίκλα απο τζίντζερ και wasabi-mayo.
 
Φιλέτο μυλοκόπι σωτέ στο τηγάνι με κρέμα σπανακόπιτα.
 
Φιλέτο λαυράκι σε βούτυρο νουαζέτ με αλμύρα
και σωτέ καρότα rainbow.
 
Φιλέτο τσιπούρας με baby μαρούλι ψητό και κρέμα κουνουπιδιού.
 
Φρέσκο ψάρι ημέρας στη σχάρα.
 
Κρεατικά
 
Τραγανό φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο sous vide
με πουρέ απο γλυκοπατάτα και τραγανή σαλάτα κειλ με παρμεζάνα.
 
Flap steak aró black angus USA με σάλτσα σταφίδας
και αρωματικές πατάτες με βασιλικό.
 
Σνίτσελ χοιρινό με πατάτες τηγανητές, coleslaw
από λάχανο kimchi και plum sauce.
 
Burger από black angus με κατσικίσιο γαλλικό τυρί chevre,
μπέικον, crispy onion και μαγιονέζα τρούφας.
 
Ταλιάτα αρνί sous vide για 5 ώρες
με κρέμα φασολάδα και τσιμιτσούρι.
 
Sides
 
Χόρτα εποχής.
 
Ρυζι μπασμάτι με αρωματικά βότανα.
 
Πατάτες baby σπασμένες.
 
Πουρές πατάτας με crispy onions.
 
Γλυκά
 
Εκμέκ με παντεσπάνι από τσουρέκι
με κρέμα λευκής σοκολάτας
και φυστίκι αιγίνης.
 
Λαχταριστά Cannoli di Palermo
γεμιστά με κρεμώδη ρικότα.
 
Flexi σοκολάτα γκανάζ με βραχάκια
από αμύγδαλα και φρούτα του δάσους.
(2 ατόμων)
 
 
Στα φαγητά χρησιμοποιείται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
και στα τηγανιτά χρησιμοποιείται ηλιέλαιο.
*κατεψυγμένα προϊόντα (γαρίδα, χταπόδι, καλαμάρι)
 
Το menu επιμελείται ο chef Γιάννης Πάνου.
 
Αγορανομικός υπεύθυνος: Λασκαράτος Δημήτρης.
Όλες οι τιμές επιβαρύνονται με 13% & 24% φπα.