Ορεκτικά από την θάλασσα
 
Σεβίτσε λαυράκι με μάνγκο, τσίλι φλέικς και κόλιανδρο
 
Τόνος ταρτάρ με μαυροσούσαμο, τζίντερ και αρωματική yuzu σάλτσα
 
Ταρτάρ γαρίδας με αβοκάντο, τσίλι και πεπόνι
 

Φρέσκα μύδια με lemongrass, κρέμα μουστάρδας, εστραγκόν και φύλλα απο ασβέστη kaffir

 
Φρέσκα κυδώνια με τζίντζερ, φρέσκο θυμάρι και κρόκο κοζάνης
 
Γαρίδες σωτέ στο τηγάνι με φοινόκιο και ούζο αρωματισμένες με μαστίχα και μοσχολέμονο
 

Χταπόδι σχάρας με γλάσσο απο πιπεριά Φλωρίνης, κρίταμο και φρέσκο θυμάρι

 
Καλαμάρι τηγανιτό με sriracha mayo
 
Καλαμάρι ψητό κοντοσούβλι με μούς άσπρου ταραμά
 
Ταραμοσαλάτα με αυγοτάραχο και λάδι άνηθου
 
Αχινοσαλάτα
 
Ορεκτικά της γης
 
Μπιφτεκάκια black angus με κρέμα καλαμποκιού και πίκλα κρεμμύδι
 
Tαρτάρ μοσχάρι σε μίνι μπριός και κρέμα άγριων μανιταριών
 
Φρέσκες πατάτες τηγανητές με θυμάρι και καπνιστή πάπρικα
Πράσινη φάβα με λιαστή ντομάτα, μαύρη σταφίδα και chorizo iberico
 
Μελιτζάνα ψητή με ντομάτα φρέσκια, μοτσαρέλα και λάδι βασιλικού
 
Κροκέτες τυριού με γραβιέρα Νάξου και μαρμελάδα βερύκοκο
 
Καρπάτσιο παντζάρι με οξύμελο, ντοματίνια,
πορτοκάλι φιλέτο, μοτσαρέλα και καραμελωμένα καρύδια
 
Τζατζίκι με μαύρο σκόρδο, στικς αγγουριού και λαδόπιτες
 
 
Σαλάτες
 
Τρίχρωμη κινόα με καρπούζι, κατσικίσιο τυρί,
μαρμελάδα λεμόνι και μακαντέμια
 

Κυκλαδίτικη σαλάτα με ανάμεικτες ντομάτες και κρίταμο,
πιπεριές, φρέσκο κρεμμύδι, ελιές, λαδοπαξίμαδο και ξινομυζήθρα Σερίφου

 
Σαλάτα σπανάκι με αχλάδι και γκοργκοντζόλα
ντρεσαρισμένη με μουσταρδόμελο και φυστίκια Αιγίνης
 
Ανάμεικτη σαλάτα με σύκα μαριναρισμένα, μακεδονικό χαλβά,
καρύδι καραμελωμένο και αρσενικό Νάξου
 
Burrata με σαλάτα απο τρίχρωμα ντοματίνια
και γλυστρίδα με χώμα απο χαρούπι και βασιλικό
 
 
Πάστα – Ριζότο
 
Ριζότο γεμιστά με κρεμώδες ξινομυζήθρα και λάδι δυόσμου
 
Μαλφαντίνες με μανιτάρια σιμετζί, ραντίτσιο και σάλτσα μασκαρπόνε
 

Γιουβέτσι θαλασσινών με γαρίδες πλαταμώνα, φρέσκα μύδια και καλαμάρι, αρωματισμένα με ούζο και μελάνι σουπιάς

Σπαγγέτι με αχινό, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, σύκα και φρέσκο βασιλικό
 
Γαριδομακαρονάδα με bisque αστακού, ούζο και αγριομάραθο
 
Αστακομακαρονάδα με ντοματίνια κόνφι, μπράντι και φρέσκο βασιλικό
 
 
Ψάρια
 
Φρέσκος τόνος με σουσάμι, ταλιατέλες λαχανικών,
πίκλες τζίντζερ και wasabi-mayo
 

Φιλέτο μυλοκόπι σωτέ με κρέμα σπανακόπιτα και φύκια wakame

 

Φιλέτο λαυράκι σε βούτυρο νουαζέτ με αλμυρά και σωτέ καρότα rainbow

 
Φιλέτο τσιπούρας με ψητό baby μαρούλι και κρέμα κουνουπιδιού
 
Φρέσκο ψάρι ημέρας στη σχάρα
 
Κρέατα
 
Τραγανό φιλέτο απο μπούτι κοτόπουλο sous vide
με πουρέ απο γλυκοπατάτα και τραγανή σαλάτα κέιλ με παρμεζάνα
 
Σνίτσελ απο ψαρονέφρι με πατάτες τηγανητές
και σάλτσα απο φυστικοβούτυρο
 
Burger απο black angus με κατσικίσιο γαλλικό τυρί chevre,
μπέικον, crispy onion και μαγιονέζα τρούφας
 

Rib eye Black Angus grass fed 350gr, γαρνίρεται με ψητό αβοκάντο baby πατάτες και τσιμιτσούρι

 
Κότσι αρνίσιο σιγομαγειρεμένο για 8 ώρες με μέλι και θυμάρι
και πατάτες σπασμένες με αρωματικά βότανα
 
Sides
 
Χόρτα εποχής
 
Πατάτες baby σπασμένες
 
Ρύζι μπασμάτι με αρωματικά βότανα
 
Ψητό μπρόκολο
 
Επιδόρπιο
 
Κρέμα λεμόνι με τραγανό μπισκότο βρώμης και φραγγοστάφυλλο
 
Μπακλαβά μιλφέιγ (για 2 άτομα)
 
Flexi σοκολάτα γκανάζ με βραχάκια απο αμύγδαλα και φρούτα του δάσους
 
Φρούτα εποχής
 
 
Στα φαγητά χρησιμοποιείται έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
και στα τηγανιτά χρησιμοποιείται ηλιέλαιο.
*κατεψυγμένα προϊόντα (γαρίδα, χταπόδι, καλαμάρι)
Το μενού επιμελείται ο chef Γιάννης Πάνου
Αγορανομικός υπεύθυνος: Λασκαράτος Δημήτρης.
Όλες οι τιμές επιβαρύνονται με 13% & 24% φπα.